ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Η Πλάτη βρίσκεται περίπου 9 χιλιόμετρα[4] προς τα βορειοανατολικά των Φιλιατρών σε υψόμετρο 294[1][5] μέτρα και απέχει 10 περίπου χιλιόμετρα από τις ακτές του Ιονίου Πελάγους. ΙΣΤΟΡΙΑ: Το χωριό που βρίσκεται κάτω από το βουνό της Μάλης έχει μακρόχρονη ιστορία. Η παλαιότερη ονομασία του χωριού ήταν Καναλουπού, ενώ ως Πλάτη αναφέρεται από το 1956.[6][7] Πάντως το χωριό συναντάται με την ονομασία Καναλουπού ή Κανελουπού ή Καναλωπού και σε προγενέστερες βιβλιογραφικές πηγές-αναφορές. Ο οικισμός αναφέρεται, σε διάφορες απογραφές των Βενετών Προνοητών της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας, οι οποίες έγιναν στο χρονικό διάστημα της τριακονταετίας (1683/84-1715), κατά την οποία οι Βενετοί κατείχαν την Πελοπόννησο. Η Καναλουπού (Canalupu), ανήκε, το 1689, στην επαρχία της Αρκαδίας (ή Αρκαδιάς, δηλαδή την περιοχή της σημερινής Κυπαρισσίας), η οποία ήταν μια από τις 4 επαρχίες, στις οποίες χωριζόταν τότε το διαμέρισμα της Μεθώνης (επαρχία Φαναριού, επαρχία Αρκαδιάς, επαρχία Ναβαρίνου και επαρχία Μεθώνης).[8] Η Καναλουπού προσαρτήθηκε στον παλαιό Δήμο Εράνης το 1835,[9] ενώ αναφέρεται, το 1853 στον β΄ τόμο των «Ελληνικών» του Ιάκωβου Ρίζου Ραγκαβή ως χωριό του Δήμου Εράνης της Επαρχίας Τριφυλίας με πληθυσμό 115 κατοίκων, με βάση την απογραφή του 1851.[10] Το 1899 μεταφέρεται από το Νομό Μεσσηνίας και υπάγεται στον Νομό Τριφυλίας,[11] για μια περίπου δεκαετία, ως το 1909, που επανέρχεται ξανά στον Νομό Μεσσηνίας,[12] ως οικισμός της Επαρχίας Τριφυλίας. Το 1912 το χωριό της Καναλουπούς αποσπάται από τον Δήμο Εράνης και εντάσσεται στην Κοινότητα Χαλαζονίου, που είχε ως έδρα το Χαλαζόνι,[13][14] ως και το 1919,[15] που η Καναλουπού αποσπάται από την κοινότητα αυτή και ορίζεται έδρα της Κοινότητας Καναλουπούς.[16] Η Καναλουπού παρέμεινε έδρα της ομώνυμης κοινότητας, από το 1919 ως το 1956, που το χωριό μετονομάζεται σε Πλάτη και η Κοινότητα σε Κοινότητα Πλάτης,[17] και συνέχισε με το νέο όνομα ως έδρα της Κοινότητας Πλάτης από το 1956 ως το 1997, όταν τότε, στα πλαίσια των αλλαγών που επήλθαν στη τοπική αυτοδιοίκηση, μέσω του σχεδίου «Καποδίστριας», υπήχθη στον κατηργημένο Δήμο Φιλιατρών,[18] ως το 2010. Από το 2011, μετά τις νέες αλλαγές του σχεδίου «Καλλικράτης» ανήκει πλέον στον νέο Δήμο Τριφυλίας.[19][4] Ο δήμος αυτός, συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης με την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αετού, Αυλώνος, Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και την κοινότητα Τριπύλας. ΑΠΟ http://www.hellenicaworld.com/Greece/Geo/gr/PlatiMessinias.html

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Οι διάλογοι των εκβιαστών της εγκληματικής οργάνωσης


 Πώς εκβίαζαν νυχτερινά καταστήματα, αλλά και ιδιώτες

Ξυλοδαρμοί, απειλές και αμοιβή 40% για λογαριασμό τρίτων!

Αποκαλυπτικές συνομιλίες μεταξύ των κατηγορούμενων ως μελών της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε τις ημέρες των γιορτών στην Καλαμάτα, οι οποίες σοκάρουν και ταυτόχρονα τρομάζουν, έχουν καταγραφεί από τις Διωκτικές Αρχές.
Ο ογκώδης φάκελος με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες αποτελεί το θεμέλιο λίθο της δικογραφίας και δίνει πλείστα στοιχεία για τη δράση τους. Ναρκωτικά, όπλα και εκβιάσεις πέρα από κάθε φαντασία.
Αν και από την αρχή είχε ανακοινωθεί από τις αρχές πως η ομάδα πουλούσε προστασία και εκβίαζε νυχτερινά καταστήματα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι ποιο σημείο έφταναν.

Οι συνομιλίες που παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα σήμερα το «Θάρρος» δίνουν μια μικρή εικόνα της δράσης της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, την εγκληματική οργάνωση συγκροτούν 14 μέλη, εκ των οποίων οκτώ έχουν ήδη προφυλακισθεί, ένα κατηγορείται αλλά δεν προφυλακίσθηκε και καταζητούνται άλλα πέντε. Εξ αυτών, για το ένα μέλος, που κατηγορείται ως ένας εκ των τριών αρχηγών της οργάνωσης, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Εκβιασμοί
Αν και το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της όλης δράσης της οργάνωσης είναι η διπλή δολοφονία του 2,5 χρόνων γιου και του πατέρα Μεσάι, μεγάλο μέρος της δικογραφίας αφορά στις δεκάδες εκβιασμών που γίνονταν από τα μέλη της οργάνωσης στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.
Εκτός του ότι, όπως καταγράφεται στις συνομιλίες, εκβίαζε καταστηματάρχες, προκειμένου να δίνουν χρήματα, προχωρούσε και σε ξυλοδαρμούς. Χαρακτηριστικό των συνομιλιών είναι ότι για όποιον καταστηματάρχη δεν είχε να πληρώσει, η εντολή ήταν: «Αν δεν έχει να πληρώσει, να το κλείσει».
Η κυριαρχία που ήθελαν να έχουν σκιαγραφείται και από την εξής συνομιλία: όταν εντόπισαν άγνωστο άτομο να κάθεται σε πόρτα κλαμπ στο κέντρο της Καλαμάτας, η εντολή ήταν το ίδιο βράδυ να τον διώξουν. Το πόσα καταστήματα εκβίαζαν δύσκολο να καταμετρηθεί, αφού στο μέτρημα χάνεται ο λογαριασμός…

Είσπραξη επιταγών
Άλλο μεγάλο κεφάλαιο των «δουλειών» της ομάδας ήταν η είσπραξη χρεών για λογαριασμό τρίτων.
Στις συνομιλίες παρουσιάζονται αρκετές περιπτώσεις που η ομάδα αναλαμβάνει να εισπράξει οφειλές ή ακάλυπτες επιταγές από ιδιώτες ή επαγγελματίες, φυσικά με το αζημίωτο!
Η αμοιβή της ομάδας ήταν ποσοστό 30% στη χειρότερη περίπτωση και μερικές φορές ακόμη και 40%, επί της συνολικής οφειλής.
Απ’ ό,τι φαίνεται στις συνομιλίες, η ομάδα έδειχνε να είναι ικανή για τα πάντα προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα. Επίσης φαίνεται ότι όσοι ανέθεταν στα μέλη της την είσπραξη οφειλών, γνώριζαν πολύ καλά ότι θα χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο, προκειμένου να πεισθεί ο οφειλέτης να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του.

(Στις συνομιλίες που κατ’ αποκλειστικότητα δημοσιεύει σήμερα το «Θάρρος» δεν εμφανίζονται τα ονόματα των καταστημάτων και των ιδιοκτητών τους, όπως και των υπολοίπων που εμπλέκονται)

Εκβίαση νυχτερινών καταστημάτων

-Συνομιλία κατηγορούμενου ως αρχηγού της οργάνωσης Β.Β. με τη σύζυγό του Α.Β.

Β.Β.: Άκου, πήρα τρία μαγαζιά ακόμα. Πήρα το … (κλαμπ στην Καλαμάτα) και… (άλλο κλαμπ). Αυτός λέει ψέματα ότι δεν είναι δικό του.
Α.Β.: Ποιος το λέει αυτό;
Β.Β.: Ο άνθρωπος που έχει το μαγαζί.
Α.Β.: Ααααα.
Β.Β.: Ακούς, εκεί ήμουνα πριν λίγο, τώρα πήρα ένα άλλο.
Α.Β.: Ααα.
Β.Β.: Το δουλεύω εγώ από εδώ και πέρα. Το …. (όνομα κέντρου νυχτερινής διασκέδασης) το πήρα για τρεις μήνες, μ’ ακούς; Πήρα άλλα 4 μαγαζιά, τους γα… όλους, δυόμισι χιλιάρικα, τρία χιλιάρικα κάθε βδομάδα, τα μαγαζιά για πάρτη μου και τώρα πάω σε όλα, γιατί είναι δικά μου. Κατάλαβες; Κάτι που δεν έκανα τόσο καιρό ο μα…..

-Συνομιλία κατηγορούμενου ως ενός εκ των αρχηγών Γ.Π. και έτερου κατηγορούμενου ως αρχηγού που παραμένει ασύλληπτος, Χ.Β.

Χ.Β.: Θέλεις τίποτα από μένα; Με χρειάζεσαι τίποτα;
Γ.Π.: Όχι, όχι, τώρα κάνω ένα μπάνιο, να πάω να κάτσω λίγο εκεί και μετά να πάω να πάρω τα λεφτά.
Χ.Β.: Από πού να πάρεις τα λεφτά, από το ….. (νυχτερινό μαγαζί με γυναίκες έξω από την Καλαμάτα);
Γ.Π.: Από ένα καινούργιο κλαμπ που έχουμε πάρει και από το…. (αναφέρει το όνομα του παραπάνω μαγαζιού).
Χ.Β.: Εντάξει.


-Συνομιλία κατηγορούμενου ως αρχηγού της οργάνωσης Β.Β. με τον επίσης κατηγορούμενο ως αρχηγό Γ.Π.

Β.Β.: Να σου πω από το …. (κλαμπ), το καινούργιο, τα πήρες τα λεφτά; Πληρώθηκες;
Γ.Π.: Ναι τα πήρα, το άλλο ξεκινάει το Σάββατο.
Β.Β.: Εντάξει, εντάξει. Να σου πω, το …. (μπαρ με γυναίκες μέσα στην Καλαμάτα), το έχω αφήσει τώρα δύο εβδομάδες, δεν του παίρνω τίποτα, άσ’ το και σήμερα. Για πες μου, στο …. (νυχτερινό κλαμπ) τον ξέρεις έναν καραφλό που δουλεύει στην πόρτα;
Γ.Π.: Του…. (το όνομα του ιδιοκτήτη του κλαμπ) είναι. Τον έχει στείλει και δουλεύει στο μαγαζί του.
Β.Β.: Ωραία σήμερα θα φύγει από εκεί… Πάμε τους γ…., σήμερα φεύγει από εκεί. Εντάξει;
Γ.Π.: Εντάξει.


Εκβίαση
για λογαριασμό τρίτων

-Συνομιλία κατηγορούμενου ως αρχηγού της οργάνωσης Β.Β. με τον επίσης κατηγορούμενο ως αρχηγό Γ.Π.

Γ.Π.: Έχω και στα χέρια μου ένα χαρτί με επιταγές, είναι 73.000, χρωστάει ο …. (όνομα Α΄ επαγγελματία) που έχει μαγαζί με σιδερικά και χρώματα. Εβδομήντα τρεις χιλιάδες και συμφωνήσαμε 30% να πάρουμε εμείς.
Β.Β.: Ο … (όνομα επαγγελματία) τα χρωστάει;
Γ.Π.: Ναι, το βράδυ θα έχω το χαρτί να στο δώσω.
Β.Β.: Ωραία, αύριο ή τη Δευτέρα θα πάμε να πάρουμε τα λεφτά κι από το…. (όνομα άλλου Β΄ επαγγελματία). 10.000. Ωραία, ωραία, έχουμε πολλά να πούμε.
Γ.Π.: Εντάξει, εντάξει, φιλιά φίλε.
-Συνομιλία κατηγορούμενου ως ενός εκ των αρχηγών Γ.Π. και κατηγορούμενου ως αρχηγού που παραμένει ασύλληπτος Χ.Β. για τον επαγγελματία Α΄

Χ.Β.: Αύριο που θα κατέβω, να κανονίσουμε να του δώσει ο ….. (όνομα γνωστού τους) ένα ραντεβού που δεν τον φοβάται και να πάμε εμείς στο ραντεβού.
Γ.Π.: Σωστά, σωστά έτσι μπράβο.
Χ.Β.: Εκεί δε θέλει όμως πολλά. Θέλει σφαλιάρες και μίλημα.
Γ.Π.: Θέλει γα…..
Χ.Β.: Θέλει γα….. Έχει λεφτά και θα του πάρουμε λεφτά επιτόπου, 5, 10, 20 χιλιάρικα.
Γ.Π.: Ναι γιατί τους το παίζει σερνικός στους άλλους, κατάλαβες.


-Συνομιλία κατηγορούμενου ως αρχηγού της οργάνωσης Β.Β. με τον επίσης κατηγορούμενο ως αρχηγό Γ.Π.

Γ.Π.: Κανονίσαμε να κλείσουμε ραντεβού μέχρι την Παρασκευή ένα μεσημέρι να βρεθούμε όλοι μαζί και με τους ανθρώπους που μας έχουν δώσει τη δουλειά και με αυτόνε να δούμε τι ακριβώς γίνεται, γιατί αυτός αρνείται κάποια πράγματα.
Β.Β.: Ωραία, γιατί έχουμε και άλλες δουλειές. Θα πάμε αύριο και στον …. (όνομα Β΄ καταστηματάρχη) και αλλού, γιατί ήταν να πάμε σήμερα και δεν πήγαμε. Αυτό είναι το φαΐ μας, αυτή είναι η δουλειά μας, το καταλαβαίνεις; Και τώρα ανοίγει η δουλειά μας πάλι. Και θα τους πεις …(σε νυχτερινά καταστήματα) εμένα θα με βλέπουν πολύ δύσκολα. Θα τους πεις, άμα θέλετε το Β.Β. για να σας κόψει, θα σας κόψει τα πόδια, λεφτά δεν κόβει, τελείωσε, σε κανέναν. Να το κλείσει άμα δεν μπορεί, το καταλαβαίνεις;

-Συνομιλία κατηγορούμενου ως αρχηγού της οργάνωσης Β.Β. με τον επίσης κατηγορούμενο ως αρχηγό Γ.Π.

Γ.Π.: Θα σε πάρει τηλέφωνο αυτός ο μ…. να ’ρθει να σε δει λέει ο …. (όνομα επαγγελματία που του ζητούν χρήματα για λογαριασμό τρίτου).
Β.Β.: Γιατί δεν μου τον έφερες;
Γ.Π.: Θα σε πάρει τηλέφωνο να ’ρθει, δεν έχει πρόβλημα, θα τον σκοτώσω εγώ αυτόν ρε, αφού δεν καταλαβαίνει, του βούτηξα το κεφάλι του, το άνοιξα στα δύο.
Β.Β.: Θα τον σκοτώσω, θα τον γ….
Γ.Π.: Θα στο φέρει λέει, θα σου δώσει ένα ψυγείο.
Β.Β.: Ποιο ψυγείο; Αυτοκίνητο;
Γ.Π.: Ναι ψυγείο αυτοκίνητο, κοίταξέ το.
Β.Β.: Πρέπει να δώσουμε τα λεφτά στους ανθρώπους, το καταλαβαίνεις;
Γ.Π.: Το ξέρω με τον π…, να τον σκοτώσω;


-Συνομιλία γυναίκας που αναθέτει «δουλειά» είσπραξης στην οργάνωση

Μέλος οργάνωσης: Σε ποιον τα χρωστάει τα λεφτά;
Γυναίκα: Στον πρώην άντρα μου.
Μέλος οργάνωσης: Από τι του χρωστάει τα λεφτά;
Γυναίκα: Του έδωσε 30.000 στο χέρι για να κάνει μια δουλειά και έχει βγει απόφαση δικαστηρίου. Το ’χω το χαρτί αυτό, 34.000 με τους τόκους.
Μέλος οργάνωσης: Ωραία, φέρε τα χαρτιά οπωσδήποτε το απόγευμα στις 5.


-Συνομιλία Γ.Π. με επαγγελματία Β΄

Γ.Π.: Πόσα λεφτά θα δώσεις αύριο;
Επαγγελματίας: Δεν ξέρω πόσα θα μπορέσω να τραβήξω…
Γ.Π.: Πόσα θα δώσεις, να ξέρω τι μου γίνεται.
Επαγγελματίας: Κάτσε να πάρω τα χαρτιά πρώτα, να τα έχω στα χέρια μου, να μπορώ να κάνω κουμάντο.
Γ.Π.: Το λιγότερο που θα δώσεις αύριο είναι τρία χιλιάρικα.
Επαγγελματίας: Όχι ρε τόσα πολλά, δεν μπορώ ρε.
Γ.Π.: Τι θα δώσεις, ένα χιλιάρικο; Τρία χιλιάρικα.
Επαγγελματίας: Δεν μπορώ, ρε.
Γ.Π.: Τρία χιλιάρικα σου είπα, μην κάνεις μ…, κάνεις μ….
Επαγγελματίας: Άκου, άκου δεν μπορώ, περίμενε να σου πω, δεν μπορώ, αφού δεν έχω δουλέψει δύο μήνες, δεν έχω κάνει τίποτα. Με πενηντάρικα και με κατοστάρικα, τι να κάνω, ούτε τα έξοδα δεν βγάζω…
Γ.Π.: Δηλαδή, πόσα υπολογίζεις να δώσεις;
Επαγγελματίας: Το νοίκι το έχω απλήρωτο… Δεν έχω λεφτά.
Γ.Π.: Αύριο το λιγότερο που θα φέρεις είναι τρία χιλιάρικα..
Επαγγελματίας: Δεν μπορώ τέτοιο ποσό σε καμία περίπτωση και το αμάξι δεν πιάνει.
Γ.Π.: Αύριο τρία χιλιάρικα, τέλος!


-Συνομιλία Χ.Β. με Γ.Π. για είσπραξη

Χ.Β.: Αυτοί πόσα λεφτά θέλουνε;
Γ.Π.: Είναι δύο επιταγές.
Χ.Β.: Πόσα τους έχεις πει, 30%;
Γ.Π.: 30% τους έχω πει από τα 73.000
Χ.Β.: Κοίτα ό,τι πάρουν αυτοί, 30% παίρνουμε εμείς.
Γ.Π.: Ναι, ναι μπράβο.
Χ.Β.: Γιατί άμα δεν είμαστε εμείς, ο … (όνομα Α΄ επαγγελματία) θα τους έδινε τα α…. του.
Γ.Π.: Έτσι, έτσι ακριβώς.
Χ.Β.: Δηλαδή, θα πάρουν 10.000, τα τρία χιλιάρικα είναι δικά μας, μη σου πω 40%, δηλαδή τέσσερα.
Γ.Π.: Ναι, ναι φίλε.
 

-Συνομιλία Γ.Π. με ιδιώτη – εντολέα που έχει αναθέσει στην ομάδα να εισπράξει ακάλυπτες επιταγές από τον επαγγελματία Α΄

Γ.Π.: Εσύ μη μιλάς μαζί του, ραντεβού είπαμε..
Εντολέας: Αυτός δέχεται ραντεβού, αλλά το θέμα είναι να μιλήσετε εσείς.
Γ.Π.: Όχι, ρε φίλε, δεν κατάλαβες καλά. Δεν πειράζει μην είσαι κοροΐδο, δέξου το ραντεβού και εμείς θα είμαστε κρυμμένοι εκεί. Με το που θα έρθει θα του γ…. Χρειάζεται να του πεις εσύ την αλήθεια;
Εντολέας: Ωραία
Γ.Π.: Πέσ’ του ναι, θα παίξεις το παιχνίδι του και κλείσ’ του ραντεβού, όχι στο μαγαζί σου. Σε έναν ουδέτερο χώρο, κατάλαβες, μην του λες κι εσύ την αλήθεια.
Εντολέας: Πού να του πω;
Γ.Π.: Εσύ θα του πεις, άντε να τελειώνουμε, μωρέ, κι εγώ τα βαρέθηκα αυτά… Ξέρεις, κατάλαβες να φανεί και καλά ότι προσγειώθηκες. Πέσ’ του να έρθει στο εργοστάσιό σου.
Εντολέας: Ξέρω ’γω να το φέρω από δω, δεν θέλω να δει και πράγματα…
Γ.Π.: Με δουλεύεις… και χάμω λέμε θα φάει πολύ ραβδί, τι να δει, θα ξεχάσει το όνομά του.
Εντολέας: Είναι και κλειστός χώρος, θα τα σπάσουμε, είναι και ανοιχτός θα τον κυνηγάμε.
Γ.Π.: Θα τον αρπάξουμε και θα μείνει νεκρός αυτός…

Της Βίκυς Βετουλάκη 
ΑΠΟ  http://www.tharrosnews.gr

1 σχόλιο:

Vlasta Parkanová είπε...

Το όνομά μου είναι, (Leonidas Nefeli), έχω παντρευτεί εδώ και 6 χρόνια και ήταν τρομερό γιατί ο σύζυγός μου πραγματικά εξαπάτησε για μένα και έψαχνε για διαζύγιο, καταρρίψαμε πριν από ένα χρόνο και επέστρεψα μετά από τόσους λόγους για ωραία δώρα αγάπης. Αγαπώ τον σύζυγό μου τόσο πολύ που δεν υπάρχει ώρα της ημέρας, όταν δεν σκέφτομαι γι 'αυτόν, είναι ένας κόσμος για μένα, τον εκτιμώ με τον ίδιο τρόπο. να μην μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βλάψω ή να τον κάνει να αισθάνεται λυπημένος. Βρήκα ένα ιστολόγιο στο blog Μια μαρτυρία που ονομάζεται "Osawe jennifer" στο Διαδίκτυο, πώς αποκατέστησε την μεγάλη καταπιεσμένη μεγάλη ιέρεια του ναού της προίκας, τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι μετά από 3 ημέρες αγάπης. Έχω διαβάσει τόσα πολλά διαφορετικά μετα-σχόλια σχετικά με τις αμηχανίες Οι μεγάλες δυνάμεις βοήθησαν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση, έφεραν πρώην αγάπη και βοήθησαν στην επίλυση του διαζυγίου και οι ξεχωριστοί λογαριασμοί επέστρεψαν από αγάπη και δημιούργησαν ευτυχισμένους ανθρώπους στη σχέση. Πρέπει να είμαι 100% σίγουρος, οπότε προσπάθησα και έστειλε ένα μήνυμα επικοινωνίας στο doctorosagiede75@gmail.com ή whatsapp +2349014523836 και απάντησε αμέσως και του είπα την ιστορία μου και μου έδωσε μόνο 2 ημέρες για να ρίξει ένα ξόρκι τη νύχτα ήταν πίσω και ικέτευσε για συγχώρεση, πόσο υπέροχο και αξιόπιστο ήταν το έργο του. Εάν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο e-mail του.

ΠΛΑΤΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑΣ

          Μία ακόμα ωραία αφιέρωση μου έγινε από τα μικρά κορίτσια μας. Πρόκειται για τη