ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Η Πλάτη βρίσκεται περίπου 9 χιλιόμετρα[4] προς τα βορειοανατολικά των Φιλιατρών σε υψόμετρο 294[1][5] μέτρα και απέχει 10 περίπου χιλιόμετρα από τις ακτές του Ιονίου Πελάγους. ΙΣΤΟΡΙΑ: Το χωριό που βρίσκεται κάτω από το βουνό της Μάλης έχει μακρόχρονη ιστορία. Η παλαιότερη ονομασία του χωριού ήταν Καναλουπού, ενώ ως Πλάτη αναφέρεται από το 1956.[6][7] Πάντως το χωριό συναντάται με την ονομασία Καναλουπού ή Κανελουπού ή Καναλωπού και σε προγενέστερες βιβλιογραφικές πηγές-αναφορές. Ο οικισμός αναφέρεται, σε διάφορες απογραφές των Βενετών Προνοητών της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας, οι οποίες έγιναν στο χρονικό διάστημα της τριακονταετίας (1683/84-1715), κατά την οποία οι Βενετοί κατείχαν την Πελοπόννησο. Η Καναλουπού (Canalupu), ανήκε, το 1689, στην επαρχία της Αρκαδίας (ή Αρκαδιάς, δηλαδή την περιοχή της σημερινής Κυπαρισσίας), η οποία ήταν μια από τις 4 επαρχίες, στις οποίες χωριζόταν τότε το διαμέρισμα της Μεθώνης (επαρχία Φαναριού, επαρχία Αρκαδιάς, επαρχία Ναβαρίνου και επαρχία Μεθώνης).[8] Η Καναλουπού προσαρτήθηκε στον παλαιό Δήμο Εράνης το 1835,[9] ενώ αναφέρεται, το 1853 στον β΄ τόμο των «Ελληνικών» του Ιάκωβου Ρίζου Ραγκαβή ως χωριό του Δήμου Εράνης της Επαρχίας Τριφυλίας με πληθυσμό 115 κατοίκων, με βάση την απογραφή του 1851.[10] Το 1899 μεταφέρεται από το Νομό Μεσσηνίας και υπάγεται στον Νομό Τριφυλίας,[11] για μια περίπου δεκαετία, ως το 1909, που επανέρχεται ξανά στον Νομό Μεσσηνίας,[12] ως οικισμός της Επαρχίας Τριφυλίας. Το 1912 το χωριό της Καναλουπούς αποσπάται από τον Δήμο Εράνης και εντάσσεται στην Κοινότητα Χαλαζονίου, που είχε ως έδρα το Χαλαζόνι,[13][14] ως και το 1919,[15] που η Καναλουπού αποσπάται από την κοινότητα αυτή και ορίζεται έδρα της Κοινότητας Καναλουπούς.[16] Η Καναλουπού παρέμεινε έδρα της ομώνυμης κοινότητας, από το 1919 ως το 1956, που το χωριό μετονομάζεται σε Πλάτη και η Κοινότητα σε Κοινότητα Πλάτης,[17] και συνέχισε με το νέο όνομα ως έδρα της Κοινότητας Πλάτης από το 1956 ως το 1997, όταν τότε, στα πλαίσια των αλλαγών που επήλθαν στη τοπική αυτοδιοίκηση, μέσω του σχεδίου «Καποδίστριας», υπήχθη στον κατηργημένο Δήμο Φιλιατρών,[18] ως το 2010. Από το 2011, μετά τις νέες αλλαγές του σχεδίου «Καλλικράτης» ανήκει πλέον στον νέο Δήμο Τριφυλίας.[19][4] Ο δήμος αυτός, συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης με την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αετού, Αυλώνος, Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και την κοινότητα Τριπύλας. ΑΠΟ http://www.hellenicaworld.com/Greece/Geo/gr/PlatiMessinias.html

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ


Οι πρώτες ηλεκτρονικές ψηφιακές υπολογιστικές μηχανές άρχισαν να κατασκευάζονται λίγο μετά το 1940. Οι πλέον γνωστοί υπολογιστές εκείνης της εποχής ήταν:
Mark I: σχεδιάστηκε το 1941 από τους μηχανικούς της εταιρείας IBM. Οι διαστάσεις του ήταν μήκος 15 μέτρα, πλάτος 2,5 μέτρα. Περιελάμβανε 500 χιλιόμετρα καλώδια. Οι επιδόσεις του ήταν: πρόσθεση με 23 ψηφία σε 3 δέκατα του δευτερολέπτου, πολλαπλασιασμός σε 6 δευτερόλεπτα και διαίρεση σε 12 δευτερόλεπτα.
ENIAC: σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια  Οι διαστάσεις του ήταν μήκος 25 μέτρα ύψος 2,5 μέτρα, πλάτος 1 μέτρο. Περιελάμβανε 18.000 λυχνίες, 10.000 πυκνωτές, 65.000 αντιστάσεις, 1.500 ηλεκτρονικούς διακόπτες. Κατανάλωνε 140KW. Οι επιδόσεις του ήταν: 5000 προσθέσεις το δευτερόλεπτο, 500 πολλαπλασιασμοί το δευτερόλεπτο. Θεωρείται ως ο πρώτος ηλεκτρονικός υπολογιστής. Συνέβαλε πολύ στην ανάπτυξη των επιστημών. Χρησιμοποιήθηκε στη πρόβλεψη καιρού και σε υπολογισμούς, στο πεδίο της έρευνας για την ατομική ενέργεια. Η εκτέλεση των υπολογισμών ήταν χρονοβόρα, καθώς απαιτούσε ειδικές ρυθμίσεις με τη χρήση διακοπτών.
UNIVAC I: To 1947 βραβεύεται η Eckert-Mauchly Computer Corporation για το συμβόλαιό της να κατασκευάσει τον BINAC για την εταιρεία αεροσκαφών Northrop, ενώ ξεκινά και την κατασκευή του πρώτου εμπορικού υπολογιστή UNIVAC I.
EDVAC (Electronic Discrete Variable Calculator): Δημιουργήθηκε το 1952 στο Καιμπριτζ και είναι ο πρώτος υπολογιστής με αποθηκευμένο πρόγραμμα. Επινοήθηκε από τον μαθηματικό John Von Neuman. Αυτός είχε την ιδέα, ότι στην μνήμη του υπολογιστή θα μπορούσαν να υπάρχουν ταυτόχρονα τόσο το πρόγραμμα όσο και τα δεδομένα. 


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://pacific.jour.auth.gr/pc_history/page2.htm


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


(2η φάση)

ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΣάββατο03/09/1117:00ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ Ε., ΛΑΜΠΙΡΗΣ Γ., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Β.2-2
2.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΒΑΛΥΡΑΣΣάββατο03/09/1117:00ΠΛΕΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Δ., ΛΟΥΚΑΣ Ι.5-1
3.Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο03/09/1117:00ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ Π., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σ., ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ Ν.0-4
4.Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΩΡΙΟΥΣάββατο03/09/1117:00ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΒΡΥΩΝΗΣ Β., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ.2-1
5.ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Επαναληπτικός αγώνας)ΜΕΘΩΝΗΣΣάββατο03/09/1117:00ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Μ., ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.0-2
6.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Σάββατο03/09/1117:00ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΡΟΒΟΛΗΣ Γ., ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ Ν.5-1
7.Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο03/09/1119:30ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ Π., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ., ΚΑΤΣΑΣ Ν.
Σημείωση: Η τεχνική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


Ο δεκάλογος της εργονομίας

1 Επιλέξτε μία σωστή καρέκλα. Διαλέξτε μία καρέκλα γραφείου που να υποστηρίζει την οσφυϊκή χώρα (την περιοχή χαμηλά στη μέση).
Η σωστή στάση μπροστά στον υπολογιστή μπορεί να μας γλιτώσει από μυοσκελετικά προβλήματα Η σωστή στάση μπροστά στον υπολογιστή μπορεί να μας γλιτώσει από μυοσκελετικά προβλήματα Οταν κάθεστε, το ανατομικό βαθούλωμα που ακολουθεί την καμπύλη του σώματος πρέπει πάντα να ακουμπά χαμηλά στη μέση. Ενα ειδικό μαξιλάρι ή μία ειδική πλάτη καρέκλας μπορεί να βοηθήσουν. Ρυθμίστε το ύψος της καρέκλας και της επιφάνειας εργασίας σας για να βρείτε τη θέση που σας βολεύει. Χρησιμοποιήστε ένα υποπόδιο εάν δεν βολεύεστε όταν τα πόδια σας ακουμπούν στο πάτωμα.
2 Καθαρίστε κάτω από το γραφείο σας. Απομακρύνετε τυχόν αντικείμενα για να εντοπίσετε τις πιο βολικές θέσεις για τα πόδια σας και να μπορείτε να κινείστε.
3 Προσέξτε τη στάση του σώματός σας. Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο ύψος, ιδανικά στο ύψος του αγκώνα. Οταν δακτυλογραφείτε, το πληκτρολόγιο πρέπει να είναι κεντραρισμένο μπροστά σας με το ποντίκι δίπλα σε αυτό. Τέλος είναι σημαντικό να βρείτε μια φυσική και χαλαρή θέση που να κρατάει τους καρπούς ίσιους και τα χέρια πάνω από το πληκτρολόγιο.
4 Εξοικειωθείτε με την περιοχή άνεσής σας. Τοποθετήστε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά σε σημεία που φτάνετε εύκολα, χωρίς να παρεμβάλλονται εμπόδια.
5 Χρησιμοποιείτε ακουστικά. Εάν η δουλειά σας απαιτεί διαρκή χρήση τηλεφώνου, σκεφτείτε το ενδεχόμενο της χρήσης ακουστικών.
6 Τοποθετήστε σωστά την οθόνη. Κεντράρετε την οθόνη μπροστά σας σε απόσταση τέτοια ώστε να την φτάνετε με το χέρι σας, με το πάνω μέρος της οθόνης να βρίσκεται περίπου στο ύψος των ματιών. Τοποθετήστε την οθόνη σας μακριά από πηγές φωτός που μπορεί να δημιουργήσουν ενοχλητικές αντανακλάσεις και να θυμάστε ότι πρέπει να καθαρίζετε τακτικά την οθόνη σας. Εάν φοράτε γυαλιά, να καθαρίζετε και αυτά.
7 Κάντε διαλείμματα. Προγραμματίστε τη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο σας, έτσι ώστε να μην ασχολείστε με τη μία ή την άλλη δραστηριότητα για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε διαλείμματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για να εξασκείτε τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σας.
8 Σκεφτείτε πριν σηκώσετε ένα αντικείμενο. Οταν σηκώνετε βαριά αντικείμενα, βεβαιωθείτε ότι στέκεστε με τα πόδια σας ανοιχτά ώστε να υπάρχει καλή βάση στήριξης. Επίσης, μη λυγίζετε τη μέση σας, μόνο τα γόνατα σας πρέπει να λυγίζουν.
9 Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρουν τα εργαλεία σας. Εργαστείτε πιο αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας λογισμικό και υλικό που συνεπάγονται λιγότερο κόπο και αυξημένη παραγωγικότητα.
10 Ζητήστε βοήθεια. Εάν πονάτε ή έχετε διαρκείς ενοχλήσεις ενώ εκτελείτε μία συνήθη εργασία στη δουλειά σας, κλείστε ένα ραντεβού με το γιατρό σας πάραυτα, ακόμα και αν τα συμπτώματα εμφανίζονται όταν δεν εκτελείτε τη συγκεκριμένη εργασία.




ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://www.enet.gr/

Η πρώτη φωτογραφία ανθρώπου στην ιστορία



Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία ανθρώπου στην ιστορία. Είναι μια φωτογραφία Daguerreotype, τραβηγμένη από τον εφευρέτη της, Louis Daguerre, το 1838.

Είναι μια άποψη της Boulevard du Temple στο Παρίσι. Για να επιτύχει αυτή την λήψη (μια από τις πιό πρώτες προσπάθειές του), εξέθεσε ένα χημικά επεξεργασμένο μεταλλικό φύλλο για δέκα λεπτά. Όσοι περπατούσαν ή μετακινούνταν με κάρα στον δρόμο εκείνη την μέρα, δεν φαίνονται επειδή κινούνταν.

Μόνο αυτός ο τύπος που στάθηκε σε ένα σημείο για αρκετό χρόνο. Τον βλέπετε;

Ο συγκεκριμένος άνδρας στεκόταν ακίνητος για αρκετή ώρα επειδή κάποιος του γυάλιζε τις μπότες.

Μυστηριες εξαφανισεις πολιτισμων

Με το πέρασμα των αιώνων, οι περισσότεροι πολιτισμοί είτε άρχισαν σιγά-σιγά να παρακμάζουν είτε εξαφανίστηκαν από φυσικές καταστροφές ή εισβολές. Υπάρχουν όμως κάποιοι πολιτισμοί, των οποίων η εξαφάνιση έχει προβληματίσει πραγματικά τους επιστήμονες. 

 

Σημερινοί Αγώνες Κυπελου



(2η φάση)

ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΣάββατο03/09/1117:00ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ Ε., ΛΑΜΠΙΡΗΣ Γ., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Β.
2.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΒΑΛΥΡΑΣΣάββατο03/09/1117:00ΠΛΕΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Δ., ΛΟΥΚΑΣ Ι.
3.Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο03/09/1117:00ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ Π., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σ., ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ Ν.
4.Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΩΡΙΟΥΣάββατο03/09/1117:00ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΒΡΥΩΝΗΣ Β., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ.
5.ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Επαναληπτικός αγώνας)ΜΕΘΩΝΗΣΣάββατο03/09/1117:00ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Μ., ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
6.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Σάββατο03/09/1117:00ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΡΟΒΟΛΗΣ Γ., ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ Ν.
7.Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Επαναληπτικός αγώνας)ΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο03/09/1119:30ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ Π., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ., ΚΑΤΣΑΣ Ν.
Σημείωση: Η τεχνική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη.

Με ΠΓΔΜ για την πρόκριση η Ελλάδα


To… δεύτερο πιάτο της 3ης αγωνιστικής περιλαμβάνει η τέταρτη ημέρα του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Γ’ και του Δ’ Ομίλου.
Η Εθνική Ελλάδας καλείται να προσπεράσει τις προκλήσεις των Σκοπιανών με νίκη, που θα ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση, στο σημερινό (03/09, 18.00) μεταξύ τους παιχνίδι. Εάν το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου κερδίσει, τότε θα έχει εξασφαλίσει κατά 99% την παρουσία του στην επόμενη φάση και θα χρειάζεται νίκη επί της Κροατίας την τελευταία αγωνιστική για να τσεκάρει ως πρώτο την είσοδό του στη 12άδα.
Η Κροατία θα έχει σήμερα (03/09, 21.00) την ευκαιρία να ξεχάσει την πίκρα της από την ήττα της από την ΠΓΔΜ, κόντρα στο Μαυροβούνιο. Οι δύο ομάδες της πρώην Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας έχουν από μία νίκη στο τουρνουά και όποια επικρατήσει θα βρεθεί ένα βήμα μακριά από την πρόκριση. Η ηττημένη θα χρειαστεί «δύο στα δύο» έως το φινάλε και ίσως συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει στην επόμενη φάση.
Από την πλευρά τους, το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση παίζουν οι Φινλανδοί κόντρα στους Βόσνιους, με τους τελευταίους να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Οι Σκανδιναβοί εξασφάλισαν τη δωδεκάτη ώρα, μέσα από τα προκριματικά, τη συμμετοχή τους στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ο στόχος τους είναι απλώς να πάρουν μία νίκη.
Στο Δ’ Όμιλο, η Ρωσία και η Σλοβενία ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την πρόκριση και να «κονταροχτυπηθούν» για την πρώτη θέση. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο ομάδες που θα βρει απέναντί της η Εθνική στην επόμενη φάση των ομίλων. Καλή προπόνηση κόντρα στο αδύναμο Βέλγιο αναμένεται να κάνει η Ρωσία, ενώ οι Σλοβένοι θα έχουν πιο δύσκολο έργο κόντρα στη Γεωργία, που έχει ήδη μία νίκη στο τουρνουά και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης.
Η έκβαση της αναμέτρησης Ουκρανία - Βουλγαρία προδιαγράφεται αμφίρροπη, με τους Βούλγαρους να έχουν ένα ροζ φύλλο αγώνα και τους Ουκρανούς να μην έχουν περιθώρια νέας ήττας αν θέλουν να κατακτήσουν την 3η θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση.
Το σημερινό (03/09) πρόγραμμα:
Γ’ Όμιλος
15.30 Φινλανδία - Βοσνία
18.00 Ελλάδα - ΠΓΔΜ
21.00 Κροατία - Μαυροβούνιο 
Δ’ Όμιλος
15.30 Ουκρανία - Βουλγαρία
18.00 Ρωσία - Βέλγιο
21.00 Σλοβενία - Γεωργία

Απο:http://www.onsports.gr

ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΜΟ, ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ