Το ελληνικό γιαούρτι, το γνωστό εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα ως
«στραγγιστό», έχει εξελιχθεί σε χρυσοφόρο αγορά για τους κολοσσούς της
παγκόσμιας γαλακτοβιομηχανίας, καθώς αναπτύσσεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη με
ιλιγγιώδεις ρυθμούς, δημιουργώντας μια αγορά πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ
και προκαλώντας έναν ανηλεή εμπορικό πόλεμο.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της αμερικανικής Bernstein, το μερίδιο του γιαουρτιού ελληνικού τύπου από μόλις 1% επί των συνολικών
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της αμερικανικής Bernstein, το μερίδιο του γιαουρτιού ελληνικού τύπου από μόλις 1% επί των συνολικών