Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017
Ετικέτες μεσσηνιακών προϊόντων απέσπασαν χρυσό, ασημένιο και αργυρό μετάλλιο ετικέτας σε πανελλήνιο διαγωνισμό, αναδεικνύοντας έτσι
το γεγονός πως η χρήση της σωστής ετικέτας μπορεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη ενός ποιοτικού προϊόντος.
Οι βραβεύσεις έγιναν στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ετικέτας "Gold Label Awards 2017", που διοργάνωσε το περιοδικό συσκευασίας "All Pack Hellas".
Η τελετή βράβευσης έγινε κατά τη διάρκεια των "Pack & Label Days 2017" στις 28 Ιανουαρίου, στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Helexpo-Μαρούσι. Ξεχώρισε η δουλειά της Μεσσήνιας γραφίστριας Σταυρούλας Χειλά (Blue Deer), η οποία υπογράφει τις ετικέτες των προϊόντων "Βιολογικό Πετιμέζι Καραγγελή" που απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία "Μη αλκοολούχα ποτά", "Κωστέας Ούζο - Τσίπουρο" που έλαβε το 2ο βραβείο στην κατηγορία "Αλκοολούχα" και "Κωστέας Ελαιόλαδο/οξύτητας 0,2%" που διακρίθηκε με το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Ελαιόλαδο".
Ετικέτες μεσσηνιακών προϊόντων απέσπασαν χρυσό, ασημένιο και αργυρό μετάλλιο ετικέτας σε πανελλήνιο διαγωνισμό, αναδεικνύοντας έτσι
το γεγονός πως η χρήση της σωστής ετικέτας μπορεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη ενός ποιοτικού προϊόντος.
Οι βραβεύσεις έγιναν στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ετικέτας "Gold Label Awards 2017", που διοργάνωσε το περιοδικό συσκευασίας "All Pack Hellas".
Η τελετή βράβευσης έγινε κατά τη διάρκεια των "Pack & Label Days 2017" στις 28 Ιανουαρίου, στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Helexpo-Μαρούσι. Ξεχώρισε η δουλειά της Μεσσήνιας γραφίστριας Σταυρούλας Χειλά (Blue Deer), η οποία υπογράφει τις ετικέτες των προϊόντων "Βιολογικό Πετιμέζι Καραγγελή" που απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία "Μη αλκοολούχα ποτά", "Κωστέας Ούζο - Τσίπουρο" που έλαβε το 2ο βραβείο στην κατηγορία "Αλκοολούχα" και "Κωστέας Ελαιόλαδο/οξύτητας 0,2%" που διακρίθηκε με το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Ελαιόλαδο".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου