Το
βασικό χαρακτηριστικό της ενσωμάτωσης της μέριμνας για το περιβάλλον,
παρά το επιπλέον κόστος που απαιτείται στην παραγωγή, έχει συμβάλει στην
ανάδειξη της Τριφυλίας και στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της.
Η φιλοσοφία των παραγωγών έχει αλλάξει, όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας κ. Παρασκευόπουλος, επισκεπτόμενος ένα από τα
πιο σύγχρονα θερμοκήπια παραγωγής αγγουριού στον Αγρίλη Φιλιατρών.
Η περιοχή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χρειάζεται στήριξη στους παραγωγούς, όχι μόνο τεχνική αλλά και στις αγορές, διότι είναι δύσκολες οι μέρες και στη σημερινή συγκυρία θα πρέπει στηρίξουμε αυτήν την εξαγωγική προσπάθεια και την εξωστρέφεια των παραγωγών.
Οι νέες και μοναδικές τεχνικές έχουν συμβάλει στο βαθμό, που τέτοια περίοδο, εκτός εποχής, να έχει ξεκινήσει η συγκομιδή εδώ και 20 μέρες.
Δείτε το βίντεο στο http://filiatranet.blogspot.gr
Η φιλοσοφία των παραγωγών έχει αλλάξει, όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας κ. Παρασκευόπουλος, επισκεπτόμενος ένα από τα
πιο σύγχρονα θερμοκήπια παραγωγής αγγουριού στον Αγρίλη Φιλιατρών.
Η περιοχή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χρειάζεται στήριξη στους παραγωγούς, όχι μόνο τεχνική αλλά και στις αγορές, διότι είναι δύσκολες οι μέρες και στη σημερινή συγκυρία θα πρέπει στηρίξουμε αυτήν την εξαγωγική προσπάθεια και την εξωστρέφεια των παραγωγών.
Οι νέες και μοναδικές τεχνικές έχουν συμβάλει στο βαθμό, που τέτοια περίοδο, εκτός εποχής, να έχει ξεκινήσει η συγκομιδή εδώ και 20 μέρες.
Δείτε το βίντεο στο http://filiatranet.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου