Το ελληνικό ψωμί, ο τρόπος παρασκευής του αλλά και η αντοχή του απέναντι στις τάσεις της αγοράς, έχουν μαγέψει τους Ρώσους.
Έτσι Ρώσοι αξιωματούχοι, που υποδέχθηκαν ως επίτιμο προσκεκλημένο της «Εορτής του 'Αρτου στη Νότιο Ρωσία» τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Θανάση Σκορδά, τόνισαν ότι από εδώ και πέρα το ψωμί στη Νότια Ρωσιά θα έχει πλέον γεύση ελληνική.
Παρουσία του κυβερνήτη της περιοχής της Σταυρούπολης Βλαντίμιρ Βλαντίμιροφ υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ρωσίας και της αντίστοιχης ελληνικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας
ίδρυσης Ελληνορωσικής Σχολής Αρτοποϊίας στην ιστορική πόλη της Σταυρούπολης.
"Ή ανταλλαγή διατροφικών εμπειριών και συνηθειών, εξελίσσεται σε άλλον ένα κρίκο που ενώνει τους ορθόδοξους λαούς της Ελλάδας και της Ρωσίας", ανέφερε ο κ. Σκορδάς.
Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του πειράματος «ελληνικός φούρνος στη Ρωσία» έπαιξε ο επιφανής ομογενής μας και βοηθός του εντεταλμένου αντιπροσώπου του Ρώσου προέδρου στην περιοχή του Β.Καυκάσου Βλαντίμιρ Κάισεφ.
Έτσι Ρώσοι αξιωματούχοι, που υποδέχθηκαν ως επίτιμο προσκεκλημένο της «Εορτής του 'Αρτου στη Νότιο Ρωσία» τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Θανάση Σκορδά, τόνισαν ότι από εδώ και πέρα το ψωμί στη Νότια Ρωσιά θα έχει πλέον γεύση ελληνική.
Παρουσία του κυβερνήτη της περιοχής της Σταυρούπολης Βλαντίμιρ Βλαντίμιροφ υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ρωσίας και της αντίστοιχης ελληνικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας
ίδρυσης Ελληνορωσικής Σχολής Αρτοποϊίας στην ιστορική πόλη της Σταυρούπολης.
"Ή ανταλλαγή διατροφικών εμπειριών και συνηθειών, εξελίσσεται σε άλλον ένα κρίκο που ενώνει τους ορθόδοξους λαούς της Ελλάδας και της Ρωσίας", ανέφερε ο κ. Σκορδάς.
Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του πειράματος «ελληνικός φούρνος στη Ρωσία» έπαιξε ο επιφανής ομογενής μας και βοηθός του εντεταλμένου αντιπροσώπου του Ρώσου προέδρου στην περιοχή του Β.Καυκάσου Βλαντίμιρ Κάισεφ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου