Μια νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα(portal) στοχεύει να αποτελέσει το διαβατήριο εισόδου του κάθε έλληνα επιχειρηματία που επιθυμεί να εισέλθει στην αγορά της Ρωσίας. Η εταιρεία Greek Project Consulting Services LLC, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών στην αγορά της Ρωσίας με έδρα την Αγία Πετρoύπολη , επεκτείνοντας τις δραστηριότητες, της δημιουργεί δύο δυνατά εργαλεία για τους Έλληνες και Ρώσους επιχειρηματίες και ιδιώτες.
Συγκεκριμένα το portal θα λειτουργήσει αμφίδρομα: μέσω αυτού Έλληνες επιχειρηματίες κάθε κλάδου και κάθε μεγέθους, είτε βρίσκονται στην παραγωγή είτε στο
χώρο των υπηρεσιών, θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή και να προβάλουν τα προϊόντα τους σε αντίστοιχες ρώσικες επιχειρήσεις.
Το ίδιο θα συμβεί και με τους επιχειρηματίες της Ρωσίας, αφού η ιστοσελίδα θα λειτουργεί στις δύο γλώσσες . Στόχος των δημιουργών του portal είναι να παρακινήσει Ρώσους επιχειρηματίες, χονδρέμπορους, ιδιώτες , εισαγωγείς, να ενδιαφερθούν ακόμη πιο πολύ για τα ελληνικά προϊόντα και τις υπηρεσίες. Να προσελκύσει επίσης επενδυτές από τη Ρωσία στην Ελλάδα αλλά και τουρίστες που θα τους διευκολύνει κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην ελληνική επικράτεια.
Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) της συγκεκριμένης διαδικτυακής πύλης, θα είναι ένα από τα αρτιότερα στον κόσμο και πρωτοποριακό για την Ελλάδα. Εφαρμόζεται ήδη στις ιστοσελίδες χρηματοπιστωτικών οργανισμών, αυτοκινητοβιομηχανιών, ομίλων τηλεπικοινωνιών και των μεγαλυτέρων εταιριών υδρογονανθράκων στον κόσμο. Η διαδικτυακή πύλη που θα δίνει τη δυνατότητα στον κάθε εγγραφόμενο να έχει τη δική του υποσελίδα μέσα στο portal, θα είναι διαθέσιμη το Σεπτέμβριο και με δωρεάν εγγραφές, αλλά και με πακέτα συνδρομών.
Όσον αφορά στο δεύτερο εργαλείο, η Greek Project LLC, θα παρέχει ακόμη τη δυνατότητα στις εταιρείες – συνδρομητές του portal, από 1 ευρώ την ημέρα (365 ευρώ ετήσια συνδρομή) να εκθέτουν - δειγματίζουν τα προϊόντα τους, αλλά και τις υπηρεσίες τους (μπροσούρες μεταφρασμένες στα Ρωσικά) σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στην Αγία Πετρούπολη που θα λειτουργεί με μόνιμο προσωπικό και σε ωράριο καταστημάτων αγοράς, χωρίς απαραίτητα τη δική τους παρουσία. (Δεν θα γίνεται πώληση, παρά μόνο γνωστοποίηση/προώθηση των προϊόντων τους). Επίσης θα διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ημερίδες στην Ελλάδα και τη Ρωσία με στόχο την ενημέρωση και σύσφιξη των Β2Β σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών. Θα υπάρχουν επίσης και κλειστά b2b μεταξύ μεγάλων εταιρειών.
Η Greek Project LLC ως αξιόπιστος συνεργάτης θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της και αξίζει να σημειωθεί, χωρίς να επιζητά καμία επιπλέον αμοιβή σε περίπτωση ενδεχόμενων deals μεταξύ των πελατών της.

ΑΠΟ http://www.moneypost.gr