ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Η Πλάτη βρίσκεται περίπου 9 χιλιόμετρα[4] προς τα βορειοανατολικά των Φιλιατρών σε υψόμετρο 294[1][5] μέτρα και απέχει 10 περίπου χιλιόμετρα από τις ακτές του Ιονίου Πελάγους. ΙΣΤΟΡΙΑ: Το χωριό που βρίσκεται κάτω από το βουνό της Μάλης έχει μακρόχρονη ιστορία. Η παλαιότερη ονομασία του χωριού ήταν Καναλουπού, ενώ ως Πλάτη αναφέρεται από το 1956.[6][7] Πάντως το χωριό συναντάται με την ονομασία Καναλουπού ή Κανελουπού ή Καναλωπού και σε προγενέστερες βιβλιογραφικές πηγές-αναφορές. Ο οικισμός αναφέρεται, σε διάφορες απογραφές των Βενετών Προνοητών της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας, οι οποίες έγιναν στο χρονικό διάστημα της τριακονταετίας (1683/84-1715), κατά την οποία οι Βενετοί κατείχαν την Πελοπόννησο. Η Καναλουπού (Canalupu), ανήκε, το 1689, στην επαρχία της Αρκαδίας (ή Αρκαδιάς, δηλαδή την περιοχή της σημερινής Κυπαρισσίας), η οποία ήταν μια από τις 4 επαρχίες, στις οποίες χωριζόταν τότε το διαμέρισμα της Μεθώνης (επαρχία Φαναριού, επαρχία Αρκαδιάς, επαρχία Ναβαρίνου και επαρχία Μεθώνης).[8] Η Καναλουπού προσαρτήθηκε στον παλαιό Δήμο Εράνης το 1835,[9] ενώ αναφέρεται, το 1853 στον β΄ τόμο των «Ελληνικών» του Ιάκωβου Ρίζου Ραγκαβή ως χωριό του Δήμου Εράνης της Επαρχίας Τριφυλίας με πληθυσμό 115 κατοίκων, με βάση την απογραφή του 1851.[10] Το 1899 μεταφέρεται από το Νομό Μεσσηνίας και υπάγεται στον Νομό Τριφυλίας,[11] για μια περίπου δεκαετία, ως το 1909, που επανέρχεται ξανά στον Νομό Μεσσηνίας,[12] ως οικισμός της Επαρχίας Τριφυλίας. Το 1912 το χωριό της Καναλουπούς αποσπάται από τον Δήμο Εράνης και εντάσσεται στην Κοινότητα Χαλαζονίου, που είχε ως έδρα το Χαλαζόνι,[13][14] ως και το 1919,[15] που η Καναλουπού αποσπάται από την κοινότητα αυτή και ορίζεται έδρα της Κοινότητας Καναλουπούς.[16] Η Καναλουπού παρέμεινε έδρα της ομώνυμης κοινότητας, από το 1919 ως το 1956, που το χωριό μετονομάζεται σε Πλάτη και η Κοινότητα σε Κοινότητα Πλάτης,[17] και συνέχισε με το νέο όνομα ως έδρα της Κοινότητας Πλάτης από το 1956 ως το 1997, όταν τότε, στα πλαίσια των αλλαγών που επήλθαν στη τοπική αυτοδιοίκηση, μέσω του σχεδίου «Καποδίστριας», υπήχθη στον κατηργημένο Δήμο Φιλιατρών,[18] ως το 2010. Από το 2011, μετά τις νέες αλλαγές του σχεδίου «Καλλικράτης» ανήκει πλέον στον νέο Δήμο Τριφυλίας.[19][4] Ο δήμος αυτός, συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης με την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αετού, Αυλώνος, Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και την κοινότητα Τριπύλας. ΑΠΟ http://www.hellenicaworld.com/Greece/Geo/gr/PlatiMessinias.html

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Συγκρότηση επιτροπών για τον προσδιορισμό του καθαρού γεωργικού εισοδήματος

Με αποφάσεις του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου συγκροτήθηκαν Επιτροπές για τον προσδιορισμό του Καθαρού Γεωργικού Εισοδήματος.
Αναλυτικά η σύνθεση των Επιτροπών ανά Περιφερειακή Ενότητα έχει ως εξής:

- Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας
Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Γεωργακοπούλου με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Ειρήνη Κατσάπη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κυρίτσης με αναπληρωτή τον κ. Βασίλειο Τριάντη, Υποδιευθυντή Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ. Σάββας Βλάχος με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Ασημακόπουλο, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Νικόλαος Σακαρέλος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, με αναπληρωτή τον κ. Σωτήριο Τασολάμπρο.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ιωάννης Αρμύρας, Οικονομολόγος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, με αναπληρωτή τον κ. Παντελή Κρανιώτη, Γεωπόνο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Ζώτος, από τη Συνομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Γραμμένο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Δήμητρα Γιαταγάνα, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, με αναπληρώτρια την κα. Σταυρούλα Θεοδωροπούλου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Φανή Γκρίτζαλη με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Βάγια Χρυσούλα.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου κ. Νικόλαος Τσίτας με αναπληρώτρια την κα. Προκοπία Τωμαδάκη, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Ειδική Επιστήμονας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Ιφιγένεια Πιπή με αναπληρωτή τον κ. Χρήστο Ντούρο, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ευάγγελος Κυριάκος, Γεωπόνος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Παπαμιχαήλ, Υπεύθυνο Πληροφορικής για θέματα Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Λογοθέτης, Οικονομολόγος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αργολίδας, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Αργείτη, επίσης Οικονομολόγο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Κυριακή Τουτζιαρίδου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, με αναπληρώτρια την κα. Δήμητρα Σκούρα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Παναγιώτης Πολίτης με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Φανή Γκρίτζαλη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης κα. Σωτηρία Τερζιάδου με αναπληρωτή την κα. Ειρήνη Βρούτση, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Αναστασία Σταυροπούλου με αναπληρωτή τον κ. Δημήτριο Κοκκινογένη, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, Γεωπόνος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας, με αναπληρωτή τον κ. Ευάγγελο Παρασκευόπουλο, επίσης Γεωπόνο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Ρούνης, Γεωπόνος Προϊστάμενος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας, με αναπληρώτρια την κα. Ευαγγελία Πέτρη, επίσης Γεωπόνο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Τσιβεριώτης, από την Ομοσπονδία Αγροτικών Δημοκρατικών Συλλόγων Αρκαδίας, με αναπληρωτή τον κ. Βασίλειο Γιαννήλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Βασίλειος Πετρόπουλος, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης, με αναπληρώτρια την κα. Αικατερίνη Πιερράκου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Ειρήνη Κατσάπη με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Γεωργακοπούλου.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Γ΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών κ. Διονύσιος Αναστασίνης με αναπληρωτή τον κ. Ηλία Μποφίλη, Προϊστάμενο Εισοδήματος της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Κωνσταντίνος Φραγκούλιας με αναπληρώτρια την κα. Μαρούλα Κυριακίδου.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών «Πατραϊκή», με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Λάμπρο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Πέππας, από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών, με αναπληρωτή τον κ. Δημήτριο Καθαράκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Νικόλαος Μιχαλόπουλος, Ειδικό Επιστήμονα από την Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας, με αναπληρωτή τον κ. Απόστολο Δημόπουλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Δημήτριος Γεντεκάκης, υπάλληλος της Γ΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών, με αναπληρωτή τον κ. Ευστάθιο Δρίτσα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου
Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Γεωργακοπούλου με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Ειρήνη Κατσάπη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου κ. Κωνσταντίνος Μωραΐτης με αναπληρώτρια την κα. Ειρήνη Βρούτση, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου κ. Άγγελος Κεφαλληνός με αναπληρώτρια την κα. Χρυσούλα Ποσοτίδου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Διονύσιος Λαζάνης, Οικονομολόγος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου, με αναπληρωτή τον κ. Διονύσιο Κεφαλληνό, Γεωπόνο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Θηρεσία Καλογερία, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου, με αναπληρώτρια την κα. Ελένη Γεωργίου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Βασίλειος Γεωργόπουλος με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Ειρήνη Κατσάπη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Πύργου κ. Τρύφωνας Αλεξανδρόπουλος με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Πασπαλιάρη, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Στυλιανός Κουμαδωράκης με αναπληρωτή τον κ. Αντώνη Γιαχαλή, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Αντώνιος Μπέρριος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας, με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Δημητρόπουλο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Σκούφης, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμαλιάδας, με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Μαρκόπουλο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας με αναπληρωτή το νόμιμο αναπληρωτή αυτού.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Αγγελική Δημοπούλου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Πύργου, με αναπληρώτρια την κα. Ευγενία Κυριακοπούλου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Ιωάννης Λέκκας με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Έφη Κανάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Προϊσταμένη της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας κα. Βασιλική Παντελοπούλου με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Γάτσο, Υποδιευθυντή Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα. Γεωργία Λαναρά με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Σουπιώτη, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Αντώνιος Μιχαλάς, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Βασιλάκη, μέλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ελένη Παπαβλασοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Εισοδήματος της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Μιχαήλ Μακρή, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.

- Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Δημοσθένης Ηλιόπουλος με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Πληθάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Κορίνθου κα. Αικατερίνη Τσιαπάρα με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Μιχαλούρο, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Κωνσταντίνος Μακρής με αναπληρώτρια την κα. Θεοδώρα Ρούσση, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Μικρός, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας, με αναπληρωτή τον κ. Άγγελο Κεφάλα.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Δήμου.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ελένη Κακάκη, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Κορίνθου, με αναπληρώτρια την κα. Ζωή Αρβανιτάκη, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Ιωάννης Λέκκας με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Έφη Κανάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Προϊσταμένη της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας κα. Βασιλική Παντελοπούλου με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Γάτσο, Υποδιευθυντή Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα. Γεωργία Λαναρά με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Σουπιώτη, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Αντώνιος Μιχαλάς, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Βασιλάκη, μέλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ελένη Παπαβλασοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Εισοδήματος της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Μιχαήλ Μακρή, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.

- Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Χρήστος Μπουρνάκας με αναπληρωτή τον Οικονομικό Επιθεωρητή κ. Βασίλειο Γεωργόπουλο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Αργοστολίου κ. Διονύσιος Ρεπούσης με αναπληρώτρια την κα. Αικατερίνη Χαραλαμπάτου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας κ. Κωνσταντίνος Κουτσός με αναπληρώτρια την κα. Μαρία Αντωνάτου, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ανδρέας Καλαφάτης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλονιάς-Ιθάκης, με αναπληρωτή τον κ. Σπυρίδωνα Αλυσανδράτο, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλονιάς-Ιθάκης.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Αναστάσιος Σιαμάνης, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Αργοστολίου, με αναπληρωτή τον κ. Αργύριο Παπαδάτο, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Παναγιώτης Πολίτης με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Φανή Γκρίτζαλη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας κα. Φωτεινή Αθανασίου με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Χρισταθάκη, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καλαμάτας κ. Γεώργιος Κουβελιώτης με αναπληρώτρια την κα. Ευσταθία Αθανασοπούλου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλλίας κα. Σπυριδούλα Μπέσσα με αναπληρώτρια την κα. Γκρίτζαλη Ανδριάνα, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, Οικονομολόγος για την ΣΥΚΙΚΗ, με αναπληρωτή τον κ. Λάμπρο Λαγό, επίσης Οικονομολόγο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, από την Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Γεωργιόπουλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ευγενία Μπαρούτσου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας, με αναπληρώτρια την κα. Δήμητρα Χιουτέα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας
Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Ηρακλής Γιαννέλος με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Έφη Κανάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Λευκάδας κ. Σπύρος Μαργέλης με αναπληρωτή τον κ. Παντελή Ρεκατσίνα, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται η υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας κα. Μαρία Παπαλεξάνδρου με αναπληρωτή τον κ. Ανδρέα Δρουκόπουλο, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται η κα. Κωνσταντίνα Καρύδη, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λευκάδας, με αναπληρώτρια την κα. Ελένη Κούρτη.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Λευκάδας, με αναπληρώτρια την κα. Χαριτίνη Θειακού, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

- Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας
Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Βάγια Χρυσούλα με αναπληρωτή τον Οικονομικό Επιθεωρητή κ. Παναγιώτη Πολίτη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Υποδιευθυντής Φορολογίας Εισοδήματος της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης κ. Παναγιώτης Φαρλέκας με αναπληρωτή τον κ. Δημοσθένη Κολοβό, Επόπτη Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Βασιλική Νίκια με αναπληρώτρια την κ. Αφροδίτη Γρηγοράκου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Νικόλαος Καραμπάσης, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Οικονομικού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας, με αναπληρώτρια την κα. Χριστίνα Μακρυσοπούλου, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, από την Ομοσπονδία Αγροτικών Δημοκρατικών Συλλόγων, με αναπληρωτή τον κ. Σπυρίδωνα Παπαδάτο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Γεωργία Ψυχογιού, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης, με αναπληρώτρια την κα. Αρχοντούλα Τσιριγώτη, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.


Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

ΑΠΟ http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: