Υλικά:
500 γραμμάρια πέννες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι2 κεσεδάκια γιαούρτι
1 κουταλάκι μαιντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι πάπρικα
Εκτέλεση:
Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί και πάλι ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες.
Ανακατεύουμε ελαφρώς και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
https://www.vimaorthodoxias.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου