Αρχίζει αύριο από τον ΟΓΑ η έκδοση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού. Όσοι είχαν κάνει σχετική αίτηση μπορούν να δουν εάν τελικά έχουν επιλεγεί  στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και στα ΚΕΠ. 

Από αύριο Δευτέρα οι «τυχεροί» ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών μέσω των Κ.Ε.Π. όλης της χώρας. 

Για να παραλάβουν τα Δελτία θα πρέπει να προσκομίζουν είτε αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής και την Ταυτότητά του ή το Διαβατήριό τους είτε το Βιβλιάριο υγείας του ΟΓΑ μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο. 

Τα δελτία είναι προσωπικά και δεν μπορούν να παραχωρηθούν για να χρησιμοποιηθούν από τρίτους.
Τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας για φέτος αφορούν: 

1) 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε  120.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους 

2) 3ήμερες οργανωμένες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ  Τουριστικά Γραφεία. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άτομα συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των  οικογενειών τους.  

3) Δωρεάν παροχή εισιτηρίων θεάτρου σε 100.000 δικαιούχους από 8 Ιουλίου έως  31 Μαίου 2014. Η διανομή δελτίων θα γίνει από τα ΚΕΠ και θα συνεχιστεί μέχρι εξαντλήσεως τους.

4) Δωρεάν παροχή βιβλίων σε 300.000 δικαιούχους από 22 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου. Οι δικαιούχοι θα απευθύνονται στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία προκειμένου να κάνουν χρήση της παροχής.