Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

ΠΛΑΤΗ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥΣ. ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.Άλλη μία δωρεά από παλιές φωτογραφίες, μας έγιναν για τη συλλογή μας, η
οποία σιγά – σιγά μεγαλώνει. 


Όποιος γνωρίζει τα άτομα, τοποθεσία, μπορεί να τα συμπληρώσει. 


Υπενθυμίζω την προσπάθεια που γίνεται, για τη δημιουργία ενός άλμπουμ για το χωριό μας, το οποίο, θα είναι ελεύθερο να το βλέπει όποιος ενδιαφέρεται. 


Η φωτό, μπορεί να περιλαμβάνει, άτομα, διάφορες εκδηλώσεις, γειτονιές, τοπία, συγκοινωνία, ή οτιδήποτε άλλο με θέμα το χωριό μας. 


Όλες οι φώτο αφού ψηφιοποιηθούνε θα επιστραφούνε στους ιδιοκτήτες κ στη συνέχεια θα ανεβούνε στο ιντερνέτ. 


Στη σελίδα του χωριού μας στο facebook (ΠΛΑΤΗ – ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥ), όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει φώτο, ή να μου της στείλει σε μήνυμα, συμπληρώνοντας ότι στοιχεία γνωρίζει (Ονόματα, χρονολογία, περιοχή, κ.α.). 


Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. 


Υπεύθυνος: Μπουρδέκας Αναστάσιος. Τηλ. 27610-61340 , 6972202068.

ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.         ΕΤΟΣ 1985

ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.         ΕΤΟΣ 1985

ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.        ΕΤΟΣ 1985

ΤΑΣΟΣ ΚΑΝΑΛΟΥΠΙΤΗΣ. 23/7/2019

1 σχόλιο:

Leonidas Nefeli είπε...

Το όνομά μου είναι, (Leonidas Nefeli), έχω παντρευτεί εδώ και 6 χρόνια και ήταν τρομερό γιατί ο σύζυγός μου πραγματικά εξαπάτησε για μένα και έψαχνε για διαζύγιο, καταρρίψαμε πριν από ένα χρόνο και επέστρεψα μετά από τόσους λόγους για ωραία δώρα αγάπης. Αγαπώ τον σύζυγό μου τόσο πολύ που δεν υπάρχει ώρα της ημέρας, όταν δεν σκέφτομαι γι 'αυτόν, είναι ένας κόσμος για μένα, τον εκτιμώ με τον ίδιο τρόπο. να μην μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βλάψω ή να τον κάνει να αισθάνεται λυπημένος. Βρήκα ένα ιστολόγιο στο blog Μια μαρτυρία που ονομάζεται "Osawe jennifer" στο Διαδίκτυο, πώς αποκατέστησε την μεγάλη καταπιεσμένη μεγάλη ιέρεια του ναού της προίκας, τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι μετά από 3 ημέρες αγάπης. Έχω διαβάσει τόσα πολλά διαφορετικά μετα-σχόλια σχετικά με τις αμηχανίες Οι μεγάλες δυνάμεις βοήθησαν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση, έφεραν πρώην αγάπη και βοήθησαν στην επίλυση του διαζυγίου και οι ξεχωριστοί λογαριασμοί επέστρεψαν από αγάπη και δημιούργησαν ευτυχισμένους ανθρώπους στη σχέση. Πρέπει να είμαι 100% σίγουρος, οπότε προσπάθησα και έστειλε ένα μήνυμα επικοινωνίας στο doctorosagiede75@gmail.com ή whatsapp +2349014523836 και απάντησε αμέσως και του είπα την ιστορία μου και μου έδωσε μόνο 2 ημέρες για να ρίξει ένα ξόρκι τη νύχτα ήταν πίσω και ικέτευσε για συγχώρεση, πόσο υπέροχο και αξιόπιστο ήταν το έργο του. Εάν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο e-mail του.