Η νεοσυσταθείσα  αεροπορική εταιρεία Ellin Air, της Mouzenidis Travel  είναι μια απο τις μικρές αεροπορικές εταιρείες η οποία θα συνδράμει στη μεταφορά Ρώσων τουριστών το καλοκαίρι αναπτύσσοντας  συνεργίες με ξενοδοχεια σε διαφορετικές περιοχές, αλλά με απ’ ευθείας πτήσεις από πολλές  περιοχές της Ρωσίας.
Κατά την περίοδο 2013 η Mouzenidis Travel  θα πραγματοποιεί στην Ελλάδα περισσότερες από 100 πτήσεις την εβδομάδα από 35 πόλεις της Ρωσίας, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Astra,  Ellin Αir, Vim Airlines, Aeroflot,  Rossiyan Airlines, Orenair, Ural  Airlines, Siberia Airlines,
Ukraine International Airlines, Khors air,  Belavia κλπ
Στη Mouzenidis Travel, η αύξηση της κίνησης το 2012 έφθασε περίπου στο 55% ενώ ήδη από πέρσι είχαν γίνει διπλάσιες  προκρατήσεις για το 2013.
 Η εταιρεία Mouzenidis Travel  σχεδιάζει  να προσφέρει στους  Ρώσους ταξιδιώτες απ’ ευθείας πτήσεις  προς έξι Ελληνικούς κομβικούς προορισμούς, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη (Χαλκιδική-Πιερία-Θάσος), Άραξος (για όλη την Πελοπόννησο), Ηράκλειο (για όλη την Κρήτη), Κέρκυρα, Ζάκυνθος.

«Η καλοκαιρινή περίοδος 2013 είναι σημαντική τόσο για την ανάπτυξη των διμερών τουριστικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας όσο και για την αύξηση του αριθμού  τουριστών που αναμένονται στην Ελλάδα» δήλωσε πρόσφατα ο Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Ρωσίας κ. Αλέξανδρος Τσαντικίδης. Για την εταιρεία Mouzenidis Travel, η  Ελλάδα είναι ο βασικός προορισμός και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αύξησης πωλήσεων τα τελευτία 18 χρόνια. Ακόμα περισσότερο, φέτος  σκοπεύουμε να αυξήσουμε σημαντικά τον αριθμό των τουριστών που θα επισκεφθούν την Ελλάδα..μέσω της ανάπτυξης των ειδών των τουριστικών πακέτων, των νέων Ελλαδικών προορισμών και με το πρόγραμμα των νέων πτήσεών μας.
Την πλήρη υποστήριξή τους για τις πρωτοβουλίες της εταιρείας Mouzenidis Travel , υπογραμμίζοντας  τη  σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού,  εξέφρασαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα  κ. Αναστάσιος Λιάσκος  και ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Πάνος Λειβαδάς. Επισήμαναν δε ότι η επαγγελματική πορεία της εταιρείας Mouzenidis Travel,  αυξάνει την ροή των τουριστών από την Ρωσία στην Ελλάδα. Εξέφρασαν, τέλος, την ικανοποίησή τους για την ενεργή δράση της εταιρείας στη συνεχή επέκταση των γεωγραφικών προτάσεων μέσω των τουριστικών πακέτων-προγραμμάτων της.  
Η εταιρία Ellin Air θα ξεκινήσει με 3 αεροσκάφη Airbus A320. Ο προγραμματισμός είναι οι πτήσεις με τα τρία πρώτα αεροσκάφη να ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού και από τον Οκτώβρη να ληφθούν αποφάσεις για το αν θα υπάρξει ενίσχυση του στόλου της.

ΑΠΟ http://www.moneypost.gr