Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η Finos Film επίσημα στο YouTube - Δυστυχώς αντιμετωπίζει προβλήματα

Η Finos Film, στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής αλλά και σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την πειρατεία των ταινιών της, αποφάσισε να έρθει πιο κοντά́ στις νεότερες γενιές μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube. Η εταιρεία ξεκίνησε τον Αύγουστο να ανεβάζει πιλοτικά ολόκληρες τις ταινίες της, σε μια beta εκδοχή του καναλιού, πριν ανακοινωθεί επίσημα. Με πάνω από 28,500 συνδρομητές και 1,000,000 προβολές μέχρι σήμερα, η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι περισσότερο από θερμή. Στην πορεία, όμως, παρουσιάστηκαν σύνθετα θέματα νομικής φύσεως, που αναγκάζουν τη Finos Film να αλλάξει το περιεχόμενο του καναλιού της.

Ευκαιρία απασχόλησης για 2.200 άνεργους πτυχιούχους

Ξεκίνησε  η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ σχετικά με την

Άστεγος επέστρεψε 42.000$ και πήρε 100.000$ από δωρεές

Απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ. Ο άστεγος που συγκίνησε όλο τον κόσμο παραδίδοντας 42.000$ που βρήκε στο δρόμο, δεν βγήκε χαμένος. Χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να τον ανταμείψουν
Ένας Αμερικανός άστεγος που βρήκε και παρέδωσε στις αρχές ένα σακίδιο με 42.000 δολάρια ανταμείφθηκε για την καλή του πράξη με ένα ποσό που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά του: στον έρανο που οργανώθηκε για αυτόν μέσω του Ίντερνετ είχαν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 100.000 δολάρια, ποσό υπερδιπλάσιο από εκείνο που επέστρεψε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο νόμιμο κάτοχό

Οριστική "Φραγή" στο ιντερνετικό στοίχημα

Προς ανάκληση και οι προσωρινές άδειες που είχαν δοθεί

Ανοίγει ο δρόμος για την οριστική αναστολή λειτουργίας και των τελευταίων εταιρειών που συνέχιζαν να προσφέρουν, υπό καθεστώς προσωρινής άδειας,  on line υπηρεσίες αθλητικού στοιχηματισμού.
Στο σχετικό σχέδιο νόμου (άρθρο 120 – Ρυθμίσεις σχετικά με τα Τυχερά Παιχνίδια) που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, οι προσωρινές άδειες που έχουν χορηγηθεί “καταργούνται μετά την πάροδο ενός

Νέα παράταση μιας εβδομάδας για το Ε9

Διορία μέχρι την επόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου να συμπληρώσουν το Ε9 τους έχουν οι

Νέα 48ωρη απεργία των καθηγητών Δευτέρα – Τρίτη

Την απόφαση να μην συνεχίσουν με 5ήμερες απεργίες πήραν οι καθηγητές οι οποίοι εξήγγειλαν νέα 48ωρη απεργία για τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Αυτή την απόφαση πήρε με μεγάλη πλειοψηφία η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ που συνεδρίασε την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, υπέρ της πρότασης για νέα 48ωρη απεργία ψήφισαν 65 από τις 79 ΕΛΜΕ

Τεχνικά δελτία και απεμπλοκή για τον άξονα Ρωμανός-Γαργαλιάνοι

Στην Καλαμάτα βρέθηκε πρόσφατα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος και υπέγραψε τις συμβάσεις για δύο έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν στη Μεσσηνία.

Καλύτερες τιμές για το ελαιόλαδο φέτος, λέει το ΥπΑΑΤ

Στη λήψη μέτρων στήριξης των ελαιοπαραγωγών αναφέρθηκε σε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος από το βήμα της Βουλής. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ιωάννη Δριβελέγκα, ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι οι τιμές φέτος στο ελαιόλαδο είναι καλύτερες από τις περσινές. Ειδικότερα τόνισε:
«Οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς με βάση την προσφορά και τη ζήτηση, τους κανόνες του ανταγωνισμού και την ποιότητα των

Ολυμπία Οδός: Δημοπρατείται το Πάτρα-Πύργος εντός του 2014 μέσω ΕΣΠΑ!

Τη διαβεβαίωση ότι η Ολυμπία Οδός θα κατασκευαστεί έως και τον Πύργο με πιθανή παράλληλη βελτίωση της παράκαμψης για την Αρχαία Ολυμπία έδωσε την Τετάρτη στη Βουλευτή της Ν.Δ. Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου ο Γ.Γ Δημοσίων Έργων κ. Ευστράτιος Σιμόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας με επιτελείο στελεχών του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Η χθεσινή συνάντηση αποτελεί συνέχεια της συνάντησης που είχε η

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΠΗΓΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΠΡΩΤΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΙΕΡΑ ΑΝΔΡΩΑ ΜΟΝΗ
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
ΝΗΣΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

Ο ΠΥΡΣΟΣ: Λειτουργία Χορευτικού Τμήματος!

                    
      ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ                               «Ο ΠΥΡΣΟΣ»                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι το Δ. Σ. του «ΠΥΡΣΟΥ» αποφάσισε την λειτουργία του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ Π. Κ.
           Τα μαθήματα είναι δωρεάν, εβδομαδιαία (μία ώρα την εβδομάδα) και θα διδάσκονται Παραδοσιακοί και Λαϊκοί χοροί με δάσκαλο τον κ. Αλέκο Πανταζόπουλο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πανελλαδική Ποδηλασία Αγάπης ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Μια ομάδα ποδηλατών ξεκίνησε Πανελλαδική – Παγκυπριακή Ποδηλασία Αγάπης συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τα κοινωνικά παντοπωλεία. Δεδομένου ότι οι αιτήσεις προς τα κοινωνικά παντοπωλεία για βοήθεια αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς αυξάνοντας τις ανάγκες για τρόφιμα, αποφάσισαν να διοργανώσουν πανελλαδική ποδηλασία για την συλλογή τροφίμων.

ΡΩΣΙΚΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΟΓΕΙΟ Η ΡΩΣΙΑ

Σε 11 θα ανέλθουν τα πλοία του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στην Μεσόγειο Θάλασσα μετά τον απόπλου σε λίγες ημέρες,του αποβατικού πλοίου του στόλου της Μαύρης Θάλασσας Yamal για να έλθει στα νερά μας στο πλαίσιο της « Ρωσικής ναυτικής Εβδομάδας » στην Ελλάδα. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, πλωτάρχης Τρουχατσόφ, προσθέτοντας ότι πρώτος σταθμός θα είναι η Πύλος. «Το πλήρωμα του μεγάλου αποβατικού πλοίου

Σύλλογος Φιλοπροόδων: Εγγραφές στο Σχολείο Μουσικής και στα Χορευτικά Τμήματα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1926 
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων σας γνωρίζει ότι οι εγγραφές στο Σχολείο Μουσικής θα γίνονται καθημερινά από τη Δευτέρα 23/9/13 στις 5.00 ως τις 7.00μ.μ., στο Βορρέειο. 

Στο Σχολείο Μουσικής μπορούν εγγραφούν μαθητές από την Δ΄ Δημοτικού. 

Αγρίλης Φιλιατρών: Δημοπρασία εκμίσθωσης του εξοχικού κέντρου "Μπαράκα"

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΓΡΙΛΗ
(Ι.Π.Κ.Θ.Α.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
"ΜΠΑΡΑΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Γνωστοποιείται ότι την 12η Οκτωβρίου 2013 ημέρα Σάββατο και από ώρα 11.00

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Καταδίκασαν τον φασισμό και δήλωσαν στήριξη στον Φίλιππο Μπάμη!!!

Στήριξη στον επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης στο μνημόσυνο μνήμης στην πηγάδα του Μελιγαλά Έδωσε χθές το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας.
Με αφορμή .....

την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, μίλησαν για Φασίστες της Χρυσής Αυγής, για τρομοκρατία και ζήτησαν να καταδικαστεί πολιτικά, να απομονωθεί το ναζιστικό αυτό κόμμα όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Λάβρος κατά

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση Μπόζου στο διοικητή της 6ης ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας!

Σκληρή απάντηση στο διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Κατσίβελα έδωσε χθες το μεσημέρι με συνέντευξη Τύπου ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Πάνος Μπόζος μετά τις δηλώσεις του κ. Κατσίβελα το Σάββατο από την Κυπαρισσία.

Με αφορμή τις ελλείψεις σε προσωπικό στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο κ. Κατσίβελας είχε αναφέρει:  "Μέσα στο 2013 δεν είχαμε τις δυνατότητες (προσλήψεων) λόγω της πρόνοιας που δεν είχε λάβει το ίδιο το νοσοκομείο, ώστε να έχουμε καλύψει τις θέσεις" αφήνοντας σαφείς αιχμές για την διοίκηση και τον προγραμματισμό

Ένσταση του Μιλτιάδη για τον επαναληπτικό αγώνα με την Εράνη.

Η ισοπαλία της προηγούμενης Κυριακής στον αγώνα του Μιλτιάδη με την Εράνη στοίχισε και στις δύο ομάδες. Η μεν Εράνη γιατί έχασε το γόητρό της και ο δε Μιλτιάδης γιατί φάνηκε ότι μπορούσε εύκολα να προκριθεί. Η ομάδα της Εράνης όμως μπήκε στο γήπεδο με αντικανονικό τρόπο, χρησιμοποιώντας πέντε ξένους παίκτες (Μοροσάνου, Κιούτακ, Γκίνο, Γιάννη, Αλμπαν) αντί για τέσσερις που ορίζει ο κανονισμός. Αυτό είχε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Μετά το τέλος του αγώνα και μαθαίνοντας οι παράγοντες του Μιλτιάδη το γεγονός αποφάσισαν να υποβάλουν ένσταση και αναμένουν ........

ΨΗΣΙΜΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ «ΡΑΚΟΥ»

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο «Τρενοτεχνείον» στην Κυπαρισσία ψήσιμο κεραμικών έργων με την παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνική του «Ρακού».

Η δραστηριότητα ........

αυτή πραγματοποιείται από το ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας και τα κεραμικά είναι έργα που κατασκευάστηκαν στο καλοκαιρινό σεμινάριο του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Το «Ρακού» είναι μια τεχνική ψησίματος κεραμικών που ξεκίνησε στην Ιαπωνία το 1573 και

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Σύγκρουση οχημάτων με ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων!

Written By Filiatra-NET on Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 | 17:52 

 Τρακάρισμα σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα μεταξύ δύο αυτοκινήτων, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών.
Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην διασταύρωση μπροστά από το καφενείο του Ντεκέ, με αποτέλεσμα να καβαλήσουν το πεζοδρόμιο και να σταματήσουν στην τζαμαρία εμπορικού καταστήματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του filiatranet, από την σύγκρουση

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με Βροχές και Καταιγίδες για την Δευτέρα!

Έκτακτο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων εξέδωσε για σήμερα Δευτέρα 16-09-2013, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν ακόμη και την περιοχή μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (16-9-13) ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα φωτιά στο Ραυτόπουλο με παρουσία ισχυρών δυνάμεων

Μια ακόμα πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας μετά τις 8 στην Τριφυλία η οποία

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στην Κυπαρισσία!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα βουνά της Κυπαρισσίας και κατακαίει δασική αλλά

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ; ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ;

1) Ο Σταυρός τον οποίον τυπούμεν κάθε μέρα στο σώμα μας, τυπούται με τον εξής τρόπο: Ενωμένοι οι τρεις πρώτοι δάκτυλοι που εικονίζουν την Αγία Τριάδα, και ενωμένοι οι δύο τελευταίοι εικονίζουν τις δυο φύσεις του Χριστού, την θείαν και την ανθρώπινη (τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος).
Θέτοντας τους τρεις δακτύλους εις το μέτωπο σημαίνει, ότι κατήλθε ο Χριστός εκ των πατρικών κόλπων χωρίς να χωρισθεί απ' αυτών.

Κατόπιν θέτοντας τον στην κοιλία μας, σημαίνει, ότι εσαρκώθει εις την άμωμον κοιλία την

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑ

Γιορτάζουμε σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα, του Γότθου.

Ο Άγιος Νικήτας κατάγοταν από το έθνος των Γότθων, που είχαν εγκατασταθεί πέραν του Ίστρου ποταμού (Ίστρος, κατά τον Γεωγράφο Mελέτιο, καλείται ο ποταμός Δούναβις από το σημείο που ενώνετε με τον ποταμό Σαύο μέχρι την Μαύρη Θάλασσα ή κατ' άλλους από την Aξιούπολη και κάτω, μέχρι τις εκβολές του.), στα χρόνια του Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Από παιδί ο Νικήτας διδάχθηκε την αγία πίστη από το Γότθο επίσκοπο Θεόφιλο, ο όποιος συχνά υπενθύμιζε στο Νικήτα τα λόγια του Απ. Παύλου: «ένε εν οις έμαθες... από βρέφους τα ιερά γράμματα οίδας, τα δυνάμενα σε

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

(Μαρκ. η´ 34-θ´ 1) - Μετά την Ύψωσιν
Οίπεν ο Κύριος· ῞Οστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού, και ακολουθείτω μοι. ῝Ος γαρ αν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι, απολέσει αυτήν· ος δ᾿ αν απολέση την εαυτού ψυχήν ένεκεν εμού και του ευαγγελίου, ούτος σώσει αυτήν. Τι γαρ ωφελήσει άνθρωπον εάν κερδήση τον κόσμον όλον, και ζημιωθή την ψυχήν αυτού;

῍Η τι δώση άνθρωπος αντάλλαγμα της ψυχής αυτού; ῝Ος γαρ εάν επαισχυνθή με και τους εμούς λόγους εν τη γενεά ταύτη τη μοιχαλίδι και αμαρτωλώ, και ο Υιός του ανθρώπου επαισχυνθήσεται αυτόν όταν έλθη εν τη δόξη του Πατρός αυτού μετά των αγγέλων των αγίων.
Καί έλεγεν αυτοίς·

᾿Αμήν λέγω υμίν ότι εισί τινες των ώδε εστηκότων, οίτινες ου μη γεύσωνται θανάτου έως αν ίδωσι

Κινητικότητα και ονοματολογία στο Δήμο Τριφυλίας!

Με το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα πάμε στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να είναι ακόμη μετέωρο -παρόλο που όλα δείχνουν ότι θα πάμε με επιλογή υποψηφίων μέσα από 2 ξεχωριστές λίστες, δημάρχων και δημοτικών συμβούλων-, στο Δήμο Τριφυλίας το τοπίο είναι ρευστό.

Ωστόσο διεργασίες φαίνεται να υπάρχουν και να γίνονται άλλοτε κρυφά και άλλοτε πιο φανερά, με στόχο τη σφυγμομέτρηση του αντίκτυπου που έχουν.

Συνεδριάζει σε διπλή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 18-09-2013 και ώρα 20.00 σε διπλή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημνοτικού Συμβουλίου.
Στις προσκλήσεις που υπογράφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αναλυτικά τα θέματα έχουν ως εξής: ....