Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Βρήκε τσάντα με λεφτά και κοσμήματα 50.000 ευρώ και την επέστρεψε!

Μια τσάντα με χρήματα και κοσμήματα η αξία των οποίων άγγιζε τα 50.000 ευρώ βρήκε ένας λιμενικός που υπηρετεί
στη Νάξο και προς μεγάλη του τιμή τα παρέδωσε στην υπηρεσία του.
Σύμφωνα με το naxostimes, o Άγγελος Χατζηνικολάου, ήταν εκτός συντεταγμένης υπηρεσίας και επέστρεφε στο σπίτι του όταν βρήκε στο δρόμο μια γυναικεία τσάντα, η οποία μεταξύ άλλων περιείχε 22.500 ευρώ και κοσμήματα (χρυσαφικά με πολύτιμους λίθους, καδένες δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κ.ά), αξίας άνω των 50.000 ευρώ!
Αμέσως, ο κ. Χατζηνικολάου ειδοποίησε το Λιμενάρχη Νάξου και μετέβη στο Λιμεναρχείο όπου και παρέδωσε την τσάντα, για να αναζητηθεί η κάτοχος της και να της παραδοθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από τον ιδιοκτήτη. Εικάζεται ότι πρόκειται για γυναίκα καταγόμενη από χώρα του Ανατολικού μπλοκ, αφού στην τσάντα εκτός από τα χρήματα και τα κοσμήματα, υπήρχε γραμμένο -όχι σε επίσημο έγγραφο- και κάποιο γυναικείο όνομα. Επίσης δεν αποκλείεται η τσάντα να είχε κλαπεί…

 “Μπορώ και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια”

Ο κ. Άγγελος Χατζηνικολάου είναι Αρχικελευστής και υπηρετεί το Λιμενικό Σώμα στη Νάξο, όπου ήρθε με μετάθεση από τη Σάμο, πριν από δυο μήνες. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.
“Έκανα το καθήκον μου, όπως άλλωστε ορίζει και η θέση μου, χωρίς να σκεφτώ περαιτέρω… Αμέσως ειδοποίησα την υπηρεσία μου και παρέδωσα στο Λιμεναρχείο Νάξου τα ανευρεθέντα” δήλωσε αποκλειστικά στο naxostimes.gr.
Στο ερώτημα για το πώς αισθάνεται μετά από αυτήν του την πράξη, σημείωσε:
“Αισθάνομαι υπερήφανος… Δίνω ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά μου και κατ’ επέκταση στο κοινωνικό σύνολο. Επίσης νιώθω ανακουφισμένος… μπορώ και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια”.
ΑΠΟ http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: