Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Κυβέρνηση: Κανένας συμβασιούχους δεν θα επιστρέψει χρήματα -Έρχεται νομοθετική πρωτοβουλία

12/05/2017

Διευκρινίσεις δόθηκαν από κυβερνητικά στελέχη για τις γνωμοδοτήσεις του Ελεγκτικού
Συνεδρίου, σχετικά με τους συμβασιούχους.
«Κρατάτε “μικρό καλάθι” σε σχέση με όσα ακούγονται για τη μη πληρωμή δεδουλευμένων», αναφέρουν με νόημα κύκλοι της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των συμβασιούχων των ΟΤΑ. Οι αναφορές των κυβερνητικών στελεχών έγιναν κατά τη διάρκεια ενήμερωσης της υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου, σε συνεδρίαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι κυβερνητικοί κύκλοι σημείωσαν ότι «δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής χρημάτων από οποιονδήποτε δεν έχει πληρωθεί». Όπως υπογραμμίζουν, «η κυβέρνηση θα αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία, νομοθετική ή άλλη, ώστε κανένας άνθρωπος να μη χρειαστεί να επιστρέψει χρήματα ή να μην πληρωθεί».
Επιπλέον, ξεκαθάρισαν ότι σε κάθε περίπτωση ισχύει «μέχρι κεραίας» η χθεσινή δέσμευση της κυβέρνησης ότι «κανένας άνθρωπος δεν πρόκειται να χάσει ούτε ένα ευρώ για τη δουλειά που έχει προσφέρει», και από τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, αλλά και κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσημης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Υπενθυμίζουμε ότι χτες τόσο ο κ. Σκουρλέτης, όσο και ο Τζανακόπουλος, έκαναν λόγο για διπλή νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου και να πληρωθούν αλλα και να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι.

ΑΠΟ http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: