Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΚΕΑ: Μπήκαν τα χρήματα ακόμα και στους δικαιούχους χωρίς τραπεζική κάρτα

28/04/2017
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πληρωμή του ΚΕΑ για το μήνα Μάρτιο στους δικαιούχους και ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Δ. Καρέλλας μιλώντας στην
κρατική τηλεόραση,  καθησύχασε τους δικαιούχους ότι τα χρήματα πιστώνονται στους λογαριασμούς τους ανεξάρτητα αν έχουν παραλάβει την κάρτα ή όχι.
«Εφόσον η κάρτα έχει εκδοθεί τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό των δικαιούχων και την κάρτα, ανεξάρτητα αν την έχουν παραλάβει ή όχι» εξήγησε ο γενικός γραμματέας κ. Καρέλλας. «Είναι καθαρά θέμα χρόνου» τόνισε.
Απαντώντας αν μπορεί να υπάρξει επιτάχυνση των διαδικασιών απάντησε ότι οι τράπεζες έχουν τις δικές τους διαδικασίες, ενώ εξήγησε ότι δημιουργούνται προβλήματα από διάφορα λάθη που υπάρχουν είτε στη διεύθυνση, είτε σε λάθη στο λογαριασμό των δικαιούχων.
Τα λάθη αυτά πρέπει να διορθωθούν από τους δικαιούχους σε επικοινωνία με την τράπεζα είπε ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας.
Τα χρήματα δεν χάνονται αλλά πιστώνονται στους λογαριασμούς, τον επόμενο μήνα. Όσοι δικαιούχοι δεν έχουν παραλάβει την προπληρωμένη κάρτα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την τράπεζα που είναι ο λογαριασμός τους.

ΑΠΟ http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: