Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Τον απέρριψε στο δεύτερο ραντεβού και της έστειλε… εξώδικο!

14/02/2017

Η απίστευτη αυτή ιστορία βγήκε στην επιφάνεια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι τυχαία. Η 38χρονη
Λούσι Μπράουν από το Λονδίνο βγήκε ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισε. Από την πρώτη φορά δεν ενθουσιάστηκε, αλλά τον θεώρησε ευπρεπή και γλυκό. Αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία ακόμη.
Βγήκαν, λοιπόν, και δεύτερο ραντεβού. Η κατάσταση δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα να τον απορρίψει. Η ίδια προερχόταν από τη διάλυση ενός μακροχρόνιου δεσμού και προφανώς δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.
Τότε ξεκίνησαν όλα. Ο άνδρας όχι μόνο δεν δέχτηκε την απόρριψη, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Τής έστειλε εξώδικο, με το οποίο απαιτεί το ποσό των 42,50 λιρών, χρήματα τα οποία ξόδεψε για εκείνη κατά την έξοδό τους.
Ο τύπος κράτησε την απόδειξη και κινήθηκε νομικά εναντίον της, προκειμένου να πάρει την… εκδίκησή του. Η 38χρονη γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα, καθώς ήταν η περίπτωσή της ήταν μοναδική στα χρονικά.
Στο εξής λοιπόν, όταν βγαίνετε ραντεβού και δεν έχετε αποφασίσει αν θα… κρατήσετε ή θα απορρίψετε τον παρτενέρ σας, τουλάχιστον ας πληρώνετε το ποσό του λογαριασμού που σας αντιστοιχεί. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να βρεθείτε… στα δικαστήρια!

ΑΠΟ  http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: