Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Ενεργοποιείται η κάρτα σίτισης από την Μεγάλη Τρίτη

Εγκρίθηκε η πίστωση της 10 δόσης για τη φόρτιση στην Κάρτα Αλληλεγγύης Σίτισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» 

Adtech Ad
Σύμφωνα με απόφαση της
αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου εγκρίθηκε πριν από λίγο η μεταφορά πίστωσης 16.763.510,00€ (δεκαέξι εκατομμύρια επτακόσιες εξήντα τρεις χιλιάδες πεντακόσια δέκα ευρώ) ως δέκατη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 148.056 (Valeur πίστωσης : 25.04.2016).

AdTech Ad

Αυτό σημαίνει ότι όπως είθισται η πίστωση θα φανεί απο το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα Μεγάλη Τρίτη 26/4. Παράλληλα εγκρίθηκαν ακόμη 94 δικαιούχοι, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α., οι οποίοι με την απόφαση θα λάβουν δέκα δόσεις της επιδότησης.
Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα.

Πηγή: dikaiologitika.gr
ΑΠΟ http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: