Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

49 προσφορές για βελτίωση δρόμων στη Μεσσηνία

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/item/75446-prosfores-veltiosi-dromon-messinia


Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και κατατέθηκαν πολλές προσφορές από μελετητικά γραφεία της χώρας, στις δύο πρώτες δημοπρασίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για μελέτες δρόμων της Μεσσηνίας, την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με ενημέρωσή μας: Για το δρόμο Ασπρόχωμα - Μεσσήνη - Ριζόμυλος, προϋπολογισμού 1.353.000 ευρώ, κατατέθηκαν 29 προσφορές. Για το δρόμο Πύλος - Ρωμανού, προϋπολογισμού 1,6 εκ. ευρώ, υποβλήθηκαν 20 προσφορές. Πρόκειται για προσφορές από συμπράξεις μελετητικών γραφείων (μέχρι και 8 γραφεία
σε κάθε προσφορά) από όλη την Ελλάδα και από την Αθήνα.
Σήμερα, στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας έχει προγραμματιστεί η δημοπρασία για τη μελέτη του δρόμο Καλαμάκι - Κορώνη, 765.000 ευρώ και αύριο για το δρόμο Καλαμάτα - Καρδαμύλη - Οίτυλο και παράκαμψη οικισμών, προϋπολογισμού 2.530.000 ευρώ.
Για τις δύο πρώτες μελέτες την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοιχθούν οι προσφορές, να εξεταστεί και να αποφασιστεί ποιες από αυτές γίνονται δεκτές και ποιες απορρίπτονται. Εκτιμάται ότι το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου μπορεί να επιλεγούν οι 3 πρώτες σε αξιολόγηση προσφορές, από τις οποίες θα αναδειχθεί και ο ανάδοχος μελετητής.

ΑΠΟ http://www.eleftheriaonline.gr/
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/item/75446-prosfores-veltiosi-dromon-messinia

Δεν υπάρχουν σχόλια: