Μια χυλωμένη διαφορετική φασολάδα που θα ενθουσιάσει τους πάντες με τη νοστιμιά της και την διαφορετική της άποψη.
ΑΠΟ http://www.lovecooking.gr
- 1 πακέτο φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 3 κλωνάρια σελερι
- 1 καυτερή Πιπερίτσα
- ½ φλιτζάνι φιλέτο ελιάς
- 4-5 καρότα ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές πελτέ αραιωμένες σε 3 φλιτζάνια νερό
- αλάτι, πιπέρι
- δάφνη
Οδηγίες συνταγής
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια
κατσαρόλα και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά και τα μυρωδικά έκτος από τα
φασόλια. Μόλις ροδίσουν και βγάλουν τα αρώματα τους τα σβήνουμε με 1
φλιτζάνι κρασί. Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε
τον αραιωμένο πελτέ. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και αφήνουμε σε
χαμηλή φωτιά να σιγοβράσει για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Διάρκεια: 2 ώρες
Διάρκεια: 2 ώρες
Πρόταση για ποτό
Ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί είναι η πρόταση μας.ΑΠΟ http://www.lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου